Kuchenne rewolucje dotknęły już wiele restauracji w Polsce. Tym razem Magda Gessler trafiła do Gubina, aby zmienić wystrój oraz wątpliwą reputację miejscowej Gospody. Pierwszy etap rozpoczął się 11 września, a zakończył trzy dni później. Jak można się domyślać, było tam sporo do zrobienia. Teraz personel oraz cała restauracja w przeciągu zaledwie kilku tygodni ma się zmienić. Magda Gessler zaproponowała dość radykalne zmiany i całkiem odmienioną kartę. Ten omijany ostatnio lokal powinien odżyć. Czy faktycznie zobaczymy w Gospodzie rewolucję?
A co będzie można zjeść w gubińskiej restauracji? Dziczyzna ma być ratunkiem dla Gospody - tak zadecydowała Magda Gessler. Czy mięso z dzika, sarny i jelenia zdobędzie uznanie mieszkańców Gubina? Dowiemy się tego dopiero za jakiś czas. Program ma zostać wyemitowany pod koniec roku, prawdopodobnie w listopadzie bądź grudniu. Do tego czasu lokal będzie odwiedzany i oceniany.
Co nas czeka w nowym sezonie Kuchennych Rewolucji?
źródło: Agencja TVN/x-news
Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?