Było inspirująco, pachnąco, smacznie, a to wszystko we wspaniałej radosnej atmosferze
Na warsztatach kulinarnych wiedzę na temat sposobu przygotowania potraw z dziczyzna przekazała Alicja Fruzińska, która zaprezentowała nie tylko proste przepisy na bryzole, bitki, rolady, gołąbki i tatara, ale zdradziła również tajniki receptur, które gwarantują niepowtarzalny smak potraw.
Dziczyzna to w dzisiejszych czasach jedyne mięso nie skażone konserwantami, naturalne, niezwykle szlachetne i wyjątkowo smaczne.
Leczo warzywne. Przepis na obiad bez mięsa
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?