MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Warsztaty kulinarne z kuchni myśliwskiej KGW "Dziarskie Babki" w Dzierżążenku w ramach projektu Lasów Państwowych "Natura od kuchni"

Wanda Bihun
Wanda Bihun
W sali wiejskiej w Dzierżążenku Koło Gospodyń Wiejskich "Dziarskie Babki" uczestniczyły w pierwszej części projektu "Las żywi nas - oswajamy dziczyznę na talerzu", w ramach którego warsztaty kulinarne poprowadziła Alicja Fruzińska.

Było inspirująco, pachnąco, smacznie, a to wszystko we wspaniałej radosnej atmosferze

Na warsztatach kulinarnych wiedzę na temat sposobu przygotowania potraw z dziczyzna przekazała Alicja Fruzińska, która zaprezentowała nie tylko proste przepisy na bryzole, bitki, rolady, gołąbki i tatara, ale zdradziła również tajniki receptur, które gwarantują niepowtarzalny smak potraw.
Dziczyzna to w dzisiejszych czasach jedyne mięso nie skażone konserwantami, naturalne, niezwykle szlachetne i wyjątkowo smaczne.

Warsztaty kulinarne z kuchni myśliwskiej KGW "Dziarskie Babk...

od 7 lat
Wideo

Leczo warzywne. Przepis na obiad bez mięsa

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na zlotow.naszemiasto.pl Nasze Miasto