MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na chrupką i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Arka już na zgrupowaniu w Danii. Brakuje Kobackiego, który ma wyjechać do Anglii

NOWE
Arka już na zgrupowaniu w Danii. Brakuje Kobackiego, który ma wyjechać do Anglii

Martyna Bulzacka i Hania Puchała (ŁMLKS Łaskovia Łask) wicemistrzyniami Polski

Martyna Bulzacka i Hania Puchała (ŁMLKS Łaskovia Łask) wicemistrzyniami Polski

Polecamy

Koniec rynku pracownika w transporcie?

Koniec rynku pracownika w transporcie?

Przegląd prasy ze Złotowa w czerwcu

Przegląd prasy ze Złotowa w czerwcu

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!

Pomysłowe tiramisu malinowe. Poleca je włoski kucharz. Palce lizać!